Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç

Perruqueria Sonia

Perruqueria Sonia

Viladomat, 26
08015 Barcelona
Tel. 933297150

Perruqueria Sonia

Som un centre de perruqueria i estètica al barri de Sant Antoni a Barcelona, amb una amplia oferta de serveis relacionats amb tractaments de bellesa, perruqueria i cura de mans i ungles.

A Perruqueria Sònia ens preocupem per oferir-te, sempre, el millor tractament per al teu cabell. T'orientem i assessorem en qualsevol canvi d'estil que et vulguis fer i t'oferim bonus i cupons per a que el teus tractaments d'estètica, bellesa i mans et sentin encara millor.

El nostre millor aval és la recomanació de les nostres clientes, veïnes del barri i, també de fora, que venen al nostre establiment per la nostra professionalitat i la qualitat dels nostres serveis, productes i tractaments.

Som una perruqueria especialitzada en maquillatge de núvia i acompanyants, en tractaments de keratina i en ungles semipermanents, on ens preocupem d'embellir el teu cabell de forma natural i on t'oferim tot tipus de serveis de perruqueria i estètica prioritzant, sempre, la salut de la teva pell i cabell.

Només treballem amb primeres marques del mercat que també pots comprar a través de la nostra botiga de productes de perruqueria online i accessoris que et permetrà seguir tenint cura a casa del teu cabell, pell i ungles, d'una forma segura i amb la garantia de marques professionals.

Asociación:
Establiments dels carrers

Categoría:
Peluquería

Fotografía 360º

Cargando...
x
X