Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç

Bambú, bijuteria-rellotgeria

Bambú, bijuteria-rellotgeria

Tamarit, 111
08015 Barcelona
Tel. 934262882

Bambú, bijuteria-rellotgeria

Som una botiga de bijuteria-rellotgeria online al cor del barri de Sant Antoni a Barcelona. Un negoci familiar en què estimem la nostra professió i en el que ens esforcem a diari per oferir als nostres clients peces úniques que destaquin per la seva qualitat, disseny i originalitat.

A Bambú bijuteria-rellotgeria online trobaràs la joia perfecta per regalar, la peça de bijuteria ideal per a completar qualsevol dels teus conjunts de diari o de festa i, també,  els rellotges més elegants, divertits, moderns i clàssics que arrodoniran qualsevol dels teus looks.

A Bambú joieria, bijuteria i rellotgeria online trobareu a més, totes les nostres col·leccions de complements de vestir i accessoris.

Treballem amb marques i dissenyadors compromesos amb la qualitat i disposem d'un taller de joieria, bijuteria i rellotgeria propi en el que fem reparació de joies i bijuteria a Barcelona, a més de treballs de rellotgeria i en el que ens dediquem, també, a la creació i  redisseny de joies amb tota mena de detalls  o modificacions que et permeten tornar a gaudir de qualsevol peça antiga o en desús, adaptada als teus gustos i preferències personals.

També oferim servei de revisió i neteja de peces de joieria i rellotgeria.

Associació:
Establiments dels carrers

Categoria:
Joieria, rellotjeria i bijuteria

Carregant...
x
X