Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç

Ferreteria Valls

Ferreteria Valls

Comte d'Urgell, 5
08011 Barcelona
Tel. 934241890Visitar website

Ferreteria Valls

A la Ferreteria Valls, la tradició s'uneix a la modernitat per oferir un servei de primera categoria. Som un comerç de proximitat amb més de 100 anys d'experiència en el sector de la ferreteria i el parament de la llar, en el qual no només venem productes, sinó que compartim el nostre coneixement per ajudar als nostres clients.

En la nostra ferreteria davant del Mercat de Sant Antoni trobaràs productes de ferreteria, lampisteria, il·luminació, pintures, vernissos, eines, maquinària, jardí, parament de la llar i drogueria. A més, comptem amb seccions especialitzades en reformes de la llar, energies renovables i disseny d'espais, oferint als nostres clients un ampli catàleg amb més de 30.000 referències de producte.

Disposem, també, de marques pròpies i exclusives amb els preus més competitius del mercat: Ironside (Eines i productes per a ús professional), Kylate (Articles de ferreteria), kolorea (Productes de pintura), Sonedas (Productes de climatització), CH3 (Productes de drogueria), Box Plus (Productes promocionals), Drako (Eines de bricolatge), H2O (Productes de bany i lampisteria), Green Expert (Productes de jardí) i Ambit (Productes i parament de la llar).

A Ferreteria Valls estem orgullosos d'haver-nos convertit en una referència pel que fa a professionalitat, confiança i servei de proximitat i ser, avui, la ferreteria de confiança en el barri de Sant Antoni, on els nostres clients troben tot el necessari per als seus projectes i per arreglar i solucionar els imprevistos i necessitats relacionades amb el funcionament i comoditat de la seva llar.

Som part del grup de ferreteries Optimus, la qual cosa assegura als que compren a Ferreteria Valls beneficiar-se, sempre, del millor d'una ferreteria de barri i dels avantatges d'una cadena consolidada i amb valors enfocats al servei: proximitat, atenció personalitzada i bons preus.

A més, en un esforç constant per millorar, hem fet un pas cap a la digitalització del nostre comerç i, a més del nostre servei presència a la botiga, en la nostra ferreteria al carrer Comte d'Urgell 3 de Barcelona, ara oferim la comoditat de les compres per internet a través de la nostra ferreteria online Valls, on és possible accedir al nostre catàleg, comprar i rebre la comanda a casa.

Associació:
Establiments dels carrers

Categoria:
Ferreteria

Carregant...
x
X