Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç

Petit Gegant

Petit Gegant

Parlament, 6
08015 Barcelona
Tel. 639992784[email protected]Visitar website

Petit Gegant

Benvinguts a Petit Gegant, la teva botiga de moda infantil i per a bebès en el cor del barri de Sant Antoni! En el número 6 del carrer Parlament, trobaràs el nostre racó de somnis, un lloc únic a Barcelona dedicat a la moda, els complements i els accessoris infantils per a bebès i per als nens i nenes, molons.

A Petit Gegant, entenem la importància que els teus fills vesteixin adorables sense sacrificar la comoditat. Per això treballem amb marques líders en el sector de la moda infantil que comparteixen la nostra passió pel disseny i la qualitat. Això garanteix que tota la nostra selecció de moda i complements, meticulosament cuidada, compleixi amb la seva funció i que els bebès, nens i nenes vesteixin còmodes i macos amb qualsevol peça que triïs de la nostra botiga.

Des dels conjunts de bebè de primera muda fins a la moda infantil més actual, a Petit Gegant trobaràs la roba i els accessoris que faran que els teus fills es destaquin. I si busques ofertes, no No et perdis, llavors, la nostra secció d'outlet de moda infantil a Barcelona, on podràs trobar peces amb descomptes sense comprometre la qualitat.

Sabem, a més, que la maternitat i la paternitat comporten moltes necessitats, i som aquí per ajudar-te en cada pas del camí. És així que a Petit Gegant, a més de moda infantil, trobaràs una àmplia gamma de productes de puericultura, tot el que necessites per sortir de casa amb bebès – motxilles, sacs passeig, canviadors, paraigües... -, segells per a marcar la roba, targetes regal i, també, joguines, perquè com tu, som molt conscients de la importància del joc en el desenvolupament dels més petits.

A més, el nostre racó de decoració per a l'habitació del bebè és un veritable tresor. Trobaràs detalls encantadors que transformaran l'habitació del teu bebè en un lloc màgic i acollidor que podràs completar amb la selecció especial de joguines per a estimular la ment i la creativitat dels més petits que tenim, també, a la nostra botiga de moda infantil.

I, si busques el regal perfecte per donar la benvinguda a un nou nadó, a Petit Gegant t'oferim, també, un servei especial de cistelles de benvinguda per a bebès. Aquestes cistelles de regal, que són unisex, estan dissenyades amb amor i contenen una selecció de productes essencials per al bebè que agradaran molt als nous pares.

Vine a conèixer-nos! Et convidem a visitar-nos a la nostra botiga de moda infantil i complements al costat del Mercat de Sant Antoni o si ho desitges, també pots consultar el catàleg de la nostra botiga de roba i complements per a nens i bebès online. Tingues la seguretat que t'enamoraràs de tot el que trobaràs!

Associació:
Establiments dels carrers

Categoria:
Articles per a nens

Carregant...
x
X