Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç

Paddock

Paddock

Av. del Paral·lel, 92
08015 Barcelona
Tel. 933295142[email protected]

Paddock

Paddock Motard Bar som un bar de barri, acollidor, amb servei de tapes i carta, però sobre tot som un bar de motos a Barcelona, un santuari del món de les motos amb clients tan apassionats per les dues rodes com nosaltres.

Ja fa més de 20 anys que vam obrir les portes i en aquest temps ens hem convertit en punt de reunió d'aficionats a totes les categories del motociclisme que es troben al Paddock Motard Bar per compartir experiències, planejar sortides, parlar de les seves màquines,...

A Paddock Motard Bar es pot venir a veure les carreres del mundial de motociclisme mentre gaudeixes d'una de les nostres famoses hamburgueses amb patates fregides casolanes, de qualsevol dels nostres entrepans o tapes i, evidentment, també, d'una excel·lent cervesa tirada des del nostre original sortidor, construït a partir d'un motor cromat d'una moto Yamaha.

Ara a més, gràcies al nostre nou servei click&collect pots encarregar la teva hamburguesa o qualsevol de les altres propostes de la nostra carta i passar a recollir la teva comanda a punt per gaudir de l’esperit Paddock Motard Bar a casa teva.

Associació:
Establiments dels carrers

Categoria:
Bar de tapes

Carregant...
x
X