Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç

Toni Ródenas Papereria Copisteria

La nostra empresa neix de la necessitat d'excel·lència en la impressió. Es basa en els esforços de col·laboració entre pensadors creatius, artesans i dissenyadors amb bon ull per al detall, que cerquen un nivell addicional de control sobre el procés d'impressió. Treballem diligentment per mantenir la qualitat, la integritat i la innovació sobre la que es constitueix el nostre èxit.  

Oferim una amplia gamma de productes i serveis: Disseny gràfic, impressió i venda de catàlegs, desplegables, díptics, tríptics, entrades, flyers, fulletons, targetes, tiquets, cartells, tot tipus d'etiquetes adhesives, invitacions de casament, sobres, cartes, postals, factures, talonaris, llibres, revistes, calendaris de butxaca, paret i sobretaula, carpetes, etc., tota mena de material d'oficina i papereria. També oferim servei de copisteria, plòter, gran format, cartró ploma. Elaborem plaques de bústia i segells de goma tant automàtics com manuals, datadors, numeradors, etc. Sempre ens podeu consultar la disponibilitat d'altres productes i serveis.  

Ara també oferim per a restauració la impressió del menú o carta en estovalles individuals. Un producte personalitzat per a cada negoci, d'un sol ús, higiènic i segur per als clients.

Associació:
Establiments dels carrers

Categoria:
Arts Gràfiques

Carregant...
x
X