Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç

Espacio Interculturales

Espacio Interculturales

Rda. de Sant Pau, 75
08011 Barcelona
Tel. 934243712[email protected]Visitar website

Espacio Interculturales

Formacions Interculturales Espacio S.L. (中西文化交流中心) va ser fundada en l'any 2006, amb seu a Barcelona i a Beijing, té com objectiu de desenvolupar la cooperació cultural i comercial entre Xina i Espanya.
El nostre centre ajuda als seus clients a relacionar-se i conèixer Xina, oferix cursos de xinès madarín i de pintura oriental tant a Barcelona com a Xina. També oferix serveis de gestió per a visitar i estudiar a Xina per un preu economico.
Ensenyament i estudi de xinès mandarí: Amb anys d'experiència i gràcies als nostres estudiants, hem millorat molt el nostre programa d'estudi en la llengua xinesa i també amb les cooperacions realitzades amb les millors universitats de Xina, mantenim un seguiment continu i personalitzat amb cadascun dels nostres alumnes, oferint un bon servei al millor preu, i una preparació curosa en tot el procés del curs combinant activitats lúdiques i d'oci, volent així mostrar les possibilitats acadèmiques, turístiques i culturals que oferix aquest pais.
En el nostre centre de Barcelona oferim cursos de xinès per a nens, adults i grups comercials. També organitzem dues vegades a l'any ¨el curs de xinès intensiu en Xina¨ que té comentaris molt favorables per part dels nostres estudiants.
Curs de pintura oriental: Impartits per María Eugenia Manrique,( Autora del llibre: Pintura Zen, Mètode i art del Sumi-i. Ed. Kairós). L'antiga pintura xinesa té com finalitat principal transmetre les més nobles emocions a través d'una modèstia i simplicitat serenes, expressades sobre la liviandad del paper amb les subtils qualitats tonals de la tinta. En l'aprenentatge i la pràctica de la pintura oriental s'utilitzen materials ancestrals com la tinta sòlida, tinters de pedra, pinzells de bambú i papers de fibres, amb els quals començarem practicant les diferents pinzellades i les tècniques particulars dels quatre honorables cavallers: el bambú, l'orquídia silvestre, la prunera i el crisantemo. A través dels quals trobarem un camí per a expressar la nostra creativitat amb espontaneïtat i fluïdesa al pintar. S
Servei de gestió: Oferim també el sevei de gestió de visats per a Xina per a turistes i estudiants, ajudant-los a cercar i reservar cursos amb allotjament a la Xina, perquè els nostres clients tinguin un viatge amb màxima seguretat i confort. Fem també traduciones del xinès al castellà.
Teteria: En el nostre local - un ambient agradable i tranquil disposa també de servei de degustació i venda de tes aromàtics i altres portats directament de Xina per les seves qualitats medicinals.

Associació:
Establiments dels carrers

Categoria:
Serveis professionals

Carregant...
x
X