Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Vine a animar-te al SwingAntoni i guanya un sopar per a dos persones

15 de desembre de 2014

A partir del 16 de desembre i fins el proper 24 de desembre, Sant Antoni Comerç organitza el SwingAntoni, una acció d’animació musical a l'aire lliure que farà que els carrers de Sant Antoni s’omplin de música i festa.

El SwingAntoni d’enguany comptarà amb la participació del Mim Chispa i del grup d’animació Dia’N’Swing, que es mouran per els carrers del barri amb el seu Citroën 2CV “tunejat” amb uns potents altaveus i instruments típics del Dixieland de New Orleans.

Per aquesta edició de SwingAntoni, els comerços associats sortejaran, entre els participants del concurs fotogràfic, un sopar per a dos persones en el restaurant que desitgis de Sant Antoni Comerç.

Per participar en el concurs fotogràfic de SwingAntoni, només cal que feu una foto amb els artistes (Dian’N’Swing o el mim Chispa) i que la publiqueu a Instagram amb el hashtag #SwingAntoni.

En aquest enllaç, trobareu les bases de participació al concurs.

Per saber en quins carrers es realitzen les actuacions de SwingAntoni podeu accedir al nostre Facebook, on us anirem explicant tot el que necessiteu saber del SwingAntoni.

Els nostres socis

Microfusa
Bienoti
Miralles Mobiliari
Cash Converters
Subministraments Elèctrics Dalmau
Escola Pia Sant Antoni
Mai Friends
Carregant...
x
X