Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Firantoni: tot un èxit!

8 de juliol de 2014

El dissabte, 28 de juny, es va celebrar Firantoni, la segona mostra de l'oferta comercial dels establiments dels carrers de Sant Antoni adherits a Sant Antoni Comerç, del Mercat d'Alimentació, dels Encants i del Dominical del Llibre.

Firantoni va tenir el seu espai central al carrer Urgell, entre Tamarit i Floridablanca, des de les 10 del matí a les 9 del vespre, on es trobaven estands amb l'oferta comercial dels diferents establiments associats a Sant Antoni Comerç. també hi havia un espai a Urgell amb Tamarit amb un escenari on hi haurà actuacions musicals, exhibicions de gimnàstica...

A la resta del barri també hi havia botigues que exposàven els seus productes al carrer..

Enguany la distribució dels espais i els separadors dels estands de Firantoni els van dissenyar i construir els guanyadors del concurs eXSperiències // # 2, organitzat per l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) amb col·laboració de Sant Antoni Comerç.

Durant el matí l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat pel regidor de comerç, Raimon Blasi i el director general de comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens, acompanyats d'altres autoritats van visitar Firantoni.

Firantoni ha estat organitzada per Sant Antoni Comerç i va comptar amb el suport del Districte de l'Eixample, l'Ajuntament de Barcelona, Mercats Municipals de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya i de Cerveses Moritz.

Els nostres socis

Peluqueria Juani Agüera
Aiguajoc Borrell
La Bodega d'en Rafel
Clínica Dental Floridablanca, Dr. Bagán
Mobles La Barcelonesa
Ortogim S.A.
Dragon Cómics y Cine
Carregant...
x
X