Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Els Dimecres de Tapantoni no s'aturen

31 de juliol de 2014

Cada dimecres podeu gaudir de la campanya Dimecres de Tapantoni, en la qual trenta-cinc establiments entre bars restaurants, cafeteries i forns de Sant Antoni Comerç oferiran una tapa i la beguda que l'acompanya a dos preus promocionals: 2 euros i 2,90 euros.

Els establiments associats a Sant Antoni Comerç dels carrers de Sant Antoni, el Mercat d'Alimentació, els Encants i el Dominical del Llibre us conviden a descobrir els Dimecres de Tapantoni.

Sant Antoni Comerç ha desenvolupat la pàgina web www.tapantoni.com amb una versió per a ordinador i una versió per a mòbil on hi apareix tota la informació dels Dimecres de Tapantoni, amb tots els establiments participants i les tapes que ofereixen. Una de les característiques de la web és que els bars i restaurants participants podran canviar sempre que vulguin les tapes que oferiran pels Dimecres de Tapantoni. Et convidem cada dimecres a descobrir les noves propostes.

Els establiments participants ofereixen les tapes de la promoció Dimecres de Tapantoni en els seus horaris habituals coincidint molt amb els horaris d’obertura de les botigues, del Mercat d’Alimentació i dels Encants, de manera que els dimecres siguin un bon dia per anar de compres i de tapes a Sant Antoni.

Els nostres socis

Humana Rda. Sant Antoni
Bon Pis bcn
Instinto Sant Antoni
Delta
Acuarios Condal
Calçats Sir
Doppietta
Carregant...
x
X