Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Suport de l'Ajuntament contra la liberalització d'horaris comercials

10 de juliol de 2012

El dilluns, 9 de juliol, la Fundació Barcelona Comerç i el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona (CG) van signar el Manifest d'horaris comercials de Barcelona.

Aquest manifesr és la resposta del comerç de la ciutat a l'anunci per part del govern central de la intenció decanviar l'actual marc legsilatiu que afecta el comerç, amb un Reial Decret-Llei d'obligat compliment per a totes les comunitats autònomes, que no tindria en compte les competències plenes que en matèria de comerç té la Generalitat de Catalunya. L'esborrany d'aquest reial Decret preveu entre altres mesures una liberalització d'horaris comercials que perjudicaria greument al comerç tradicional de Catalunya.

L'acte de signatura del manifest de rebuig a qualsecol canvi en l'actual legislació comercial de Catalunya es va fer en presència de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, qui va assenyalar el seu suport a les demandes dels signats i va dir que l'Ajuntament defensarà el model actual de comerç de la ciutatd de Barcelona, perquè és el que han triat els seus comerciants i si mai s'hagués de canviar, haurien d'ésser els comerciants de Brcelona qui ho memanessin i ho consensuessin.

En el document adjunt podreu llegir el manifest que es va signar.

Els nostres socis

Xarcuteria Subirats
Bodega Gol
Espacio Interculturales
Personal Estetica T. Q.
Cal Soci
Els Ocellets
La Bodega d'en Rafel
Carregant...
x
X