Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Recapte d'Aliments i Escudella Solidària

13 de desembre de 2016

Aquest dissabte, 17 de desembre, Sant Antoni Comerç, amb la col•laboració del Districte de l’Eixample, de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Antoni, de De Veí a Veí, de l’Ajuntament de Barcelona i de Mercats de Barcelona, i amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa”, organitza per vuitè any consecutiu, una recollida d’aliments.

L’acte estarà acompanyat de l’elaboració de la tradicional d’Escudella de Nadal Solidària per a 2.000 persones.

Així doncs, de les 10 del matí a les 3 de la tarda totes les persones que vulguin podran portar aliments a la cantonada del carrer del Comte d’Urgell amb la Ronda de Sant Antoni (davant del Mercat de Sant Antoni). A part d’aliments com: oli, pasta, llaunes de conserva, llegums cuits, llet, tomàquet fregit, sal, sucre, vinagre i galetes, també es recolliran sabó per la roba, productes de neteja per a la llar, d´higiene íntima i paper higiènic.

Les persones que facin la seva aportació abans de la una del migdia podran menjar a partir de la una un plat de l’Escudella de Nadal Solidària que es prepararà al carrer durant tot el matí del dissabte.

Tots els aliments i material que es reculli es lliuraran a l’ONG del barri de Sant Antoni, De Veí a Veí, que els faran arribar a persones necessitades de Sant Antoni.

A partir de les 11.30h. hi haurà l'actuació del grup The Band de Musics for Food, que col·laboren desinteressadament en el recapte d'aliments.

Cal assenyalar que l’escudella serà feta per l’empresa Papitu i fills, que porten els fills del conegut cuiner Papitu de Cornellà, especialistes en fer àpats populars i posseïdors d’un gran nombre de Rècords Guinness en aquest tipus d’actes.

Sant Antoni Comerç, és l’eix comercial que agrupa els establiments comercials i de serveis del barri de Sant Antoni i les parades del Mercat d’Alimentació, dels Encants i del Dominical del Llibre de Sant Antoni de Barcelona.

Els nostres socis

Doga Wine
Limpiezas Rojas
Guiral Asesoria y Gestión
Caninetto
Paddock
Prepostpisos
Los Juanele
Carregant...
x
X