Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Torna el Tapantoni!

8 de novembre de 2016

De l'11 al 27 de novembre se celebra l'edició de tardor de Tapantoni, la ruta de tapes de Sant Antoni.

Durant aquests dies, 43 establiments ofereixen una tapa i la beguda que l'acompanya al preu de 2,50 euros i 4 establiments que ofereixen un Menú especial Tapantoni al preu de 25 €. En aquesta edició també hi trobareu tapes especials per als infants.

Els establiments comercials i de serveis dels carrers associats a Sant Antoni Comerç, el Mercat d'Alimentació, els Encants i el Dominical del Llibre de Sant Antoni distribueixen entre els seus clients un desplegable on hi ha el plànol del barri amb els bars i restaurants participants i les tapes o menús que ofereixen.

L'edició del Tapantoni de tardor també compta amb dos concursos: Un en el qual els clients poden votar l'establiment que els ofereixi la tapa o menú que més els agradi i l'altre, organitzat per Mas Uniformes, en el qual els participants han de penjar a Instagram una foto de la tapa o del plat que més els agradi.

Els establiments que ofereixen la tapa més beguda per 2,50 € són:
Anardi restaurant, Bar bodega Chiqui, Bar Casa Blanca, Bar Pothos, Bracafè, Café Bar Merquén, Cafeparís, Cafeteria-Xurreria Forn d'En Pau, Ca la Jadi, Catavins, Conservas Latorre, El Duende, El Museu del Embotit, El 20 Metros, Entre Tapes Manso, Es Tastet de Sant Antoni, Fàbrica Moritz Barcelona, Fleca Barot, Gelateria Sirvent, Hamburgueseria La Lia, idò D.O. Balear, IMPRFCTO, Jovani & Vins, La Bodega d'En Rafel, La Llar de l’Anxova, La Desayuneria, La Terrassa de l'Aiguajoc, Maloca, Mercat Cafè-Bar, Nostàlgic, Nostrebar, Pony Sant Antoni, Ragú Cucina Napolitana, Rekons, Restaurant Ca l’Alfredo/Malasombra, Restaurante Mateo’s, Restaurant Terra Mar, Sirvent Barcelona, Tapas Júlia, Tootsie, 24 Fotogramas, Vinateria “Rosaluna” i Vinòdrom.

I els establiments que ofereixen el Menú Tapantoni a 25 € són: el dinàmic de bcn, Els Ocellets, El Rebost de Sant Antoni i La Tata.

Sant Antoni Comerç és l'entitat que agrupa el comerç associat dels carrers de Sant Antoni, el Mercat d'Alimentació, els Encants i el Dominical del Llibre.

Els nostres socis

Panin Heart
Clinica Felina Barcelona
Bebe-té
Xarcuteria Subirats
Caninetto
A. de Veïns del Barri de Sant Antoni
Moré Joieria
Carregant...
x
X