Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Firantoni, la mostra del comerç de Sant Antoni

1 de juny de 2016

Aquest dissabte, dia 11 de juny, se celebra la quarta edició del Firantoni, la mostra de comerç i serveis del barri de Sant Antoni, de les 10.00 h del matí a les 20.30 h del vespre al carrer Comte d’Urgell entre Tamarit i Floridablanca.

En aquesta fira, hi haurà parades de diferents establiments associats a Sant Antoni Comerç: botigues dels carrers, parades del Mercat d'Alimentació, dels Encants i del Dominical del Llibre de Sant Antoni, de manera que durant aquest dia es podrà veure en un únic espai la gran varietat d’oferta comercial que hi ha a Sant Antoni.

Enguany, i durant tot el dia a la fira, s’hi courà una vedella sencera que es podrà tastar a les 8 del vespre.

A més a més, hi haurà activitats complementàries d'animació per infants i per adults.

Una de les característiques especials de Firantoni és que els estands de la fira surten dels tres projectes guanyadors del concurs eXSperiències de separadors Firantoni 2016, organitzat per l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) en col•laboració amb Sant Antoni Comerç. Els materiales per a realitzar els estands seran cedits per les empreses SACYR i COPCISA que realitzen les obres de reforma del Mercat de Sant Antoni. Aquí podeu veure les propostes guanyadores: http://www.coac.net/ajac/bloc/

Durant tot el dia també hi haurà botigues associades d’arreu del barri que sortiran al carrer davant del seu establiment.

Volem recordar que el comerç al carrer forma part de la cultura comercial de Sant Antoni des del seu naixement, ja que des de sempre les parades dels Encants i del Dominical del Llibre s’han instal•lat als carrers del barri.

Sant Antoni Comerç, entitat que agrupa el comerç associat dels carrers de Sant Antoni, les parades del Mercat d’Alimentació, dels Encants i del Dominical del Llibre, organitza Firantoni amb el suport del Districte de l’Eixample, de Mercats Municipals i de l’Ajuntament de Barcelona i compta amb la col•laboració especial de l’ l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i de les empreses SACYR i COPCISA.

Els nostres socis

Entre Tapes Manso
Patapollo
Rekons
Bielsa Òptics
Òptica Universitària
Escandinava de Electricidad
Cómics Trinidad
Carregant...
x
X