Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Darrer cap de setmana de Tapantoni:

6 de maig de 2016

Aquest diumenge s'acaba la setena edició del Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni de Barcelona.

Enguany, la novetat més important d’aquesta ruta és que ofereix unes propostes culinàries pensades per al públic infantil. Així tota la família podrà gaudir descobrint l’oferta comercial i gastronòmica tot passejant per Sant Antoni.

En aquesta edició del Tapantoni, del total de 52 establiments participants, 18 ofereixen, a més a més de la tapa habitual del Tapantoni, una tapa pensada per a les nenes i els nens.

Com en l’edició anterior el preu de les tapes amb beguda és de 2,50 € i el dels menús de 25 €.

Els establiments comercials i de serveis associats a Sant Antoni Comerç, botigues dels carrers, mercat,d'alimentació, Encants i Dominical del Llibre distribueixen entre els seus clients un desplegable on hi ha el plànol del barri amb els bars i restaurants participants i les tapes i menús que ofereixen.

L’edició del Tapantoni de primavera també compta amb dos concursos: un, en el qual els clients podran votar l’establiment que els ha ofert la tapa o el menú que més els hagi agradat i, l’altre, coorganitzat amb l’acadèmia d’anglès Kids&Us de Sant Antoni, en el qual els infants podran dibuixar una tapa.

També podeu trobar més informació a tapantoni.com

Els nostres socis

Casa de Comidas Buenavista
Farmàcia Almudena Martínez
Petit Gegant
Calçats Sir
Ecocleans Wash
Llibreria de la Imatge
Santa Antònia
Carregant...
x
X