Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Poemes que ens apropen a Sant Antoni

1 de març de 2016

Un any més s'està desenvolupant a Sant Antoni el projecte Poemes que ens apropen, en el qual
alumnes i comerciants han buscat poemes que els agraden, d’altres se’ls han inventat i tots s’han comunicat i gaudit d’escoltar i intercanviar poemes en llengües diverses: català, castellà, hindi, urdú, xinès mandarí i bangla.

Els alumnes un cop a l’escola, i després de cercar informació sobre els seus autors i autores, han donat vida als poemes amb il·lustracions, que han emmarcat i lliuraran als comerciants.

Amb totes aquestes obres es farà una exposició per compartir aquesta experiència amb la gent del barri. Així, ens plau convidar-vos a l’exposició que a través de la poesia ha apropat infants, mestres i comerciants de Sant Antoni que se celebrarà a l'espai Calàbria, 66 del 6 al 24 d'abril de 10h. a 20h.

Els dies 12 12 i 19 d’ abril 2016 a les 15:00h es farà una lectura pública dels poemes a l'espai Calàbria, 66.

El projecte Poemes que ens apropen està organitzat per Casa Àsia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Sant Antoni Comerç, Gaudí Comerç, Projecte Xeix també de l’Ajuntament, l’espai Calabria 66 i Biblioteca Camp de l’Arpa- Caterina Albert i compta amb el reconeixement de la Fundació Jaume Bofill com a Projecte d’Aprenentatge i Servei.

Els nostres socis

Clínica Dental Merino
Cash Converters
DIR Esportiu Rocafort
Llibreria de la Imatge
Llibres de Companyia
El racó de la rosa
Subministraments Elèctrics Dalmau
Carregant...
x
X