Sant Antoni Comerç

Sant Antoni Comerç
Notícies

Tapantoni: De tapes i compres per Sant Antoni

11 de maig de 2015

Del 15 el 31 de maig es va celebrar Tapantoni, la ruta de tapes de Sant Antoni.

Durant aquests dies, 44 establiments oferiien una tapa i la beguda que l'acompanya al preu de 2,50 euros i 5 establiments que oferien Menú especial Tapantoni al preu de 25 €.

Els establiments comercials i de serveis associats a Sant Antoni Comerç van distribuir entre els seus clients un desplegable on hi havia el plànol del barri amb els bars i restaurants participants i les tapes o menús que ofereixen.

L'edició del Tapantoni de primavera també va comptar amb dos concursos: un, en el qual els clients podrien votar l’establiment que els havia ofert la millor tapa o el millor menú, lliurant unes butlletes en els establiments participants, i l’altre coorganitzat amb el Consorci de Normalització Lingüística de Barcelona en el marc del programa El Català a Taula, en el qual els participants hauvien de penjar a Instagram una foto de la tapa o del plat que més els agradava.

Els establiments participants en aquesta edició de tardor del Tapantoni pel que fa a les tapes van ser:
Anardi restaurant, Bar bodega Chiqui, Bar Casa Blanca, Bar La Montiel 37, Bar Lolín, Bar Pothos, Bar restaurant pizzeria Burguer, Bracafè, Cafè Bar Merquén, Cafeteràpia, Cafeteria-Xurreria Forn d’En Pau, Ca la Jadi, Can Gregori, Caravela Gourmet, Catavins, El Duende, El Museu de l'Embotit, El Rebost de Sant Antoni, Es Tastet, Fàbrica Moritz Barcelona, Fleca Barot, Gelateria Sirvent de la Ronda, idò D.O. Balears, La Bodega d'En Rafel, Lambicus, La Chirusa, L’Industrial, La Terrassa de l’Aiguajoc, Laurel, Mono Risto-Bar, Nostàlgic, Nostrebar, Nou Ambiente del Sur, OchoBCN, Passatge Tainos, Petit Ballet restaurant, Racó de Manso, Rekons, Restaurant Terra Mar, Restaurante Mateo’s, Tolon Tolon, Tonka bar, Tootsie i Vinòdrom.

I els establiments que oferien el Menú Tapantoni són: Bar Calders, Can Cargolet, Els Ocellets, La Tata i el dinàmic de bcn.

Sant Antoni Comerç és l’entitat que agrupa el comerç associat dels carrers de Sant Antoni, el Mercat d’Alimentació, els Encants i el Dominical del Llibre.

Els nostres socis

Panin Heart
Ada's BCN
Motos J. Marsiñach
Grand Audition
La Paradeta Romàntica
Drogueria Subirats
Alain Afflelou
Carregant...
x
X