Sant Antoni
Estàs a  |  Inici  |  Nota Legal
Cercar

NOTA LEGAL

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de la Federació d'Associacions de Comerciants i Veïns Sant Antoni Comerç en endavant el SAC.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), còpia o emmagatzematge sense autorització expressa i per escrit de SAC.

SAC no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d'aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avís, la informació continguda en ella.

Federació d'Associacions de Comerciants i Veïns Sant Antoni Comerç: CIF G-61360855.

Política de Privacitat

SAC informa als usuaris d'aquest servei Web sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal per que aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les Dades Personals que se'ls hi puguin requerir o que es puguin obtindré amb la ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, SAC informa que les dades personals facilitades a través dels formularis d'aquesta web, mitjançant missatges de correu electrònic o com a conseqüència de qualsevol transacció o operació realitzada, seran objecte de tractament i recollits en un fitxer de dades, donant el remitent el seu consentiment per ser inclòs en l’esmentat fitxer.

La finalitat d'aquest fitxer és servir com a suport d'informació a la gestió administrativa i comercial de l'empresa.

L'usuari d'aquest servei reconeix que la informació i les dades personals subministrades són exactes i veritables. En aquest sentit, es compromet a comunicar de forma immediata qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal per tal que la informació continguda en l'esmentat fitxer estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors.

Als efectes de l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, l'usuari presta el seu consentiment per a l'enviament de COMUNICACIONS COMERCIALS per part de SAC a l'adreça de correu electrònic indicada inicialment en el registre per a l'accés als serveis prestats per SAC o per qualsevol modificació posterior de la mateixa, podent oposar-se en tot moment l'enviament d'aquestes comunicacions mitjançant sol·licitud a través de canals específicament habilitats. Aquestes COMUNICACIONS COMERCIALS, que sempre seran realitzades per SAC, podran contenir informació sobre productes i/o serveis comercialitzats directament per aquesta última o bé relatius a tercers amb els que hi hagi algun tipus de relació, acord o contracte.

Si ho desitja pot dirigir-se a SAC, domiciliat al c/Comte Borrell, 89, 1º 4ª, Esc. B, 08015 – Barcelona o enviar un correu electrònic a sac@santantonibcn.com, per tal d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

SAC es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, SAC anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

ASSOCIATS

CONNECTA'T

DESTACATS

ELS NOSTRES SOCIS

LES NOSTRES ENTITATS

Ajuntament de Barcelona Promoció EconòmicaGeneralitat de CatalunyaMercats de BarcelonaFundació Barcelona Comerç
© Sant Antoni 2018. Tots els drets reservats  |  Contactar  |  Nota Legal  |  Mapa de la Web  |  RSS
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat